Mehr Ergebnisse für riool

riool
 
Het riool is geen alleseter Gemeente Zwolle.
Leven, reizen en papieren. Meldingen, klachten en bezwaren. Natuur en milieu. Verkeer en vervoer. Zorg en welzijn. Werk en inkomen. Werk en inkomen. Extra's' voor volwassenen. Extra's' voor kinderen. Geldproblemen voorkomen en oplossen. Informatie over corona voor ondernemers. Vestigen in Zwolle. Inkoop en aanbestedingen. Aanvragen en regelen. Nieuws voor ondernemers. Herdenkingen en vieringen. Kunst en cultuur. Sport en recreatie. Toerisme en uitgaan. College burgemeester en wethouders. Beleid, programma's' en projecten. Cijfers, kaarten en onderzoeken. Werken voor Zwolle. U bent hier. Home / Wonen en leven / Bouwen en verbouwen / Projecten / Het riool is geen alleseter. Het riool is geen alleseter. Gemeente Zwolle is zuinig op haar riool. Ook inwoners, jong en oud, kunnen daar aan meewerken. Helaas gooien mensen nu nog vaak veel andere troep in de wc of in de gootsteen, omdat ze denken dat dat wel kan. Te onrechte want deze troep veroorzaakt onnodige verstoppingen en watervervuiling. Daarom heeft de gemeente voor alle Zwolse basisscholen een riolering lespakket Het riool is geen alleseter!
Gemeente Nissewaard - Verstopt riool.
Als u huurder bent, neem dan contact op met de verhuurder. Deze is namelijk verantwoordelijk voor de aansluiting van de woning op de gemeentelijke riolering. Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor de riolering tot 0,5, meter buiten uw perceelgrens. Alles wat daarbuiten ligt is gemeentegrond.
Een verstopt riool, wateroverlast en stankoverlast van het riool melden Gemeente Amsterdam.
Pad tot huidige pagina. Een verstopt riool, wateroverlast en stankoverlast van het riool melden. In een huurwoning. Bij een verstopt riool in een huurwoning kunt u contact opnemen met uw woningcorporatie of verhuurder. In een eigen woning: SOS Water Thuis.
Hemelwater niet langer op het riool lozen?
Door bewoners te verplichten zelf regenwater op te slaan of af te voeren, neemt de druk op het riool af en wordt afvalwater niet langer gemengd met regenwater wat de verwerking van het vuile water ten goede komt. Een boete is een pressiemiddel dat gemeenten inzetten om dit doel te bereiken.
Verstopping riool Gemeente Zevenaar.
Wanneer u uw riool laat doorspuiten vanaf uw toiletpot, is het onduidelijk waar de verstopping precies zat. De verstopping wordt immers weggespoten. Als u deze manier van ontstoppen toepast, zijn de kosten altijd voor uw eigen rekening. Melden buiten openingstijden.
uwriool.nl.
Wilt u een deel van uw riool vervangen? Soms is een riool of afvoer dusdanig slecht dat er geen ontkomen aan vervanging is. Wie kan u daar beter bij van dienst zijn dan de specialist op het gebied van ontstopping?
Riolering Gemeente Nieuwegein.
Wij verzorgen de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw op het rioolstelsel en/of op het drainagestelsel. Dat doen we vanaf de perceelgrens naar de hoofdleiding. Uw rioolaansluiting moet voldoen aan het Bouwbesluit en de aansluitvoorwaarden riolering of drainage van de gemeente. De regels van riool en drainage-aansluiting zijn vastgelegd in de Riolering en drainageverordening Nieuwegein 2013.
Aansluiting op gemeentelijk riool aanvragen Gemeente Veenendaal.
doe mee Zoeken. Naar homepage Belasting en vergunningen Aansluiting op gemeentelijk riool aanvragen. Aansluiting op gemeentelijk riool aanvragen. Bij de gemeente vraagt u online een rioolaansluiting of een extra aansluiting aan. Dit geldt ook voor een tijdelijke aansluiting voor bijvoorbeeld een bouwkeet. Voeg bij de aanvraag een kaart toe liefst 1500: met de ingetekende gegevens voor de aansluiting. U kunt telefonisch een basiskaart van het perceel opvragen bij de gemeente. Wilt u vooraf overleg om de situatie en uw wensen te bespreken? Maak dan telefonisch een afspraak via 0318 538 538. Op eigen terrein zelf riool aanleggen. De gemeente sluit uw rioolpijp vanaf de perceelgrens van uw terrein aan op het openbare rioolstelsel. Op eigen terrein moet u zelf zorgen voor de aanleg van de riolering.
Verstopping riool melden Gemeente Almelo. Gemeente Almelo.
Als het water niet bij de controleput komt, zit de verstopping in uw eigen deel van de riolering. Bel een bedrijf dat uw riool kan ontstoppen. U betaalt zelf de kosten. Als er water in de controleput blijft staan, is het gemeentedeel verstopt.
Riolering Gemeente Lelystad.
Toch blijkt dat er nog heel veel niet goed gaat met het riool. Dat komt omdat we met zijn allen nog heel veel andere dingen door het riool spoelen, zoals natte doekjes, frituurvet, of we spoelen zelfs onze kwasten uit in de wasbak.

Kontaktieren Sie Uns